Augustus 2017

Eerste en laatste training
Het is alweer een tijdje geleden dat ik op het NK gestaan heb. Op het NK heb ik een 5e plaats weten te behalen. Een resultaat waar ik trots op mag zijn. Na het NK was het tijd voor vakantie.
Inmiddels is de vakantie voorbij en heb ik de eerste training er weer opzitten. Het was een training waarbij ik weer even in moest komen, maar na een aantal schoten ging alles weer als vanouds in en rondom de 10. Wel was het zo dat mijn oude schietpak deze training voor het laatst aan gehad heb. In juni ben ik op pad geweest om een nieuw schietpak op maat te laten aanmeten, en die heb ik dit weekend opgehaald. De volgende trainingen worden dus spannend met mijn nieuwe pak aan. Ik ben benieuwd wat dat komend seizoen op gaat leveren.

PARDINI NEDERLAND
Naaldwijkseweg 24 2291PA Wateringen
Tel.: 0174.293.693
Mail: info@pardini.nl

Openingstijden:
Dinsdag - vrijdag: 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur

Op Koningsdag woensdag 27 april 2022  en Hemelvaartsdag 26 mei 2022 zijn we gesloten

 

De in deze site getoonde wapens worden uitsluitend geleverd via een erkende wapenhandel. Indien uw vaste leverancier ze niet op voorraad heeft kan hij ze bij ons bestellen. 

Wij zijn sponsor van opkomend talent Ilse in het Groen (lees meer over haar in haar persoonlijke blog)