Oktober 2017

Eerste wedstrijd van het seizoen
Dinsdag ben ik naar Wassenaar gereden om de eerste ranking-wedstrijd voor het seizoen 2017-2018 te gaan schieten. Omdat ik al vaker op deze banen geschoten heb, wist ik dat de banen erg donker zijn. Ondanks dat moest ik toch even zoeken welke kleurfilter ik het beste kon gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het visueel beter te zien is.
Ook is het bekend dat je op deze banen ver moet rijken om je kaart te wisselen. Ik ben dus zo dicht mogelijk bij de kaart gaan staan. Na de eerste proefschoten werd al gauw duidelijk dat ik ook nog een paar klikken moest geven om te zorgen dat de kogel het midden van de kaart zou raken.
De eerste wedstrijdserie ging best goed. Ik maakte een paar foutjes met mijn balans, maar dit wist ik al gauw weer te herstellen. Ook de andere series schoot ik goed. Het resultaat van de eerste wedstrijd mag er dan ook zijn. Het totaal is 408,0. Voor de eerste wedstrijd dit seizoen een prima score om mee te beginnen.

PARDINI NEDERLAND
Naaldwijkseweg 24 2291PA Wateringen
Tel.: 0174.293.693
Mail: info@pardini.nl

Openingstijden:
Dinsdag - vrijdag: 13:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:00 uur

Op Koningsdag woensdag 27 april 2022  en Hemelvaartsdag 26 mei 2022 zijn we gesloten

 

De in deze site getoonde wapens worden uitsluitend geleverd via een erkende wapenhandel. Indien uw vaste leverancier ze niet op voorraad heeft kan hij ze bij ons bestellen. 

Wij zijn sponsor van opkomend talent Ilse in het Groen (lees meer over haar in haar persoonlijke blog)